Resultaten voor consumentenbond datingsites

 
consumentenbond datingsites
 
Bezoekers datingsites bestookt door nepprofielen NOS.
Gespecialiseerde bedrijven helpen iedereen die het wil zelf dit soort misleidende datingsites op te zetten. De NOS nam de proef op de som en startte met een paar klikken een seksdatingsite, die bij de start al bleek te zijn gevuld met profielen. Wie zo'n' site opzet, deelt de inkomsten met het bedrijf dat profielen aanlevert en ook de berichtenservice en hosting verzorgt. Het moet veel makkelijker worden om hiertegen op te treden. John Meuffels, Keurmerk Veilig Daten. Tegenover de wildgroei van dit soort sites die zo ontstaat, wordt niets ondernomen, klagen de brancheorganisaties. Het" moet veel makkelijker worden om hiertegen op te treden, zegt John Meuffels. Hij is voorman van het Keurmerk Veilig Daten, opgezet in samenspraak met de Consumentenbond, en zelf eigenaar van een datingsite.
Consumentenbond hekelt NN en Eneco om cookies Financieel Telegraaf.nl.
Het onderzoek richtte zich met name op webwinkels, veel bezochte sites en sites die gevoelige informatie verwerken, zoals financiële sites, gezondheidssites en datingsites. Het aantal websites/bedrijven dat zich niet houdt aan de wet is schrikbarend hoog, vertelt Gerard Spierenburg van de Consumentenbond.
Nederlandse datingsites lanceren keurmerk Veilig Daten.
Ook Bart Combée, directeur Consumentenbond is blij met het Keurmerk Veilig Daten: Dankzij dit nieuwe keurmerk kunnen consumenten meteen zien of een datingsite veilig en klantvriendelijk is. De datingsites die als binnenkort als eersten het Keurmerk Veilig Daten uitgereikt zullen krijgen, zijn: Lexa, Relatieplanet, Pepper, PARSHIP, Match4me, e-Matching, Paiq, 50plusmatch en eDarling.
Goede Datingsites? Ouders Online.
Deze is door de consumentenbond opgericht om zo oplichting te bestrijden. In elk geval veel succes gewenst met je zoektocht. Login of registreer om te kunnen reageren. wo, 01/03/2017 1516.: Betaal niet per bericht. Betaal echt niet per bericht, dit is fake, dan wordt je alleen aan het lijntje gehouden door fake profielen. Login of registreer om te kunnen reageren. ma, 17/07/2017 0943.: Twee gezichten van datingsites.
Alle datingsites met het Keurmerk Veilig Daten op een rij!
Keurmerk Veilig Daten. Op initiatief van de Consumentenbond is samen met negen grote datingsites op 11 december 2013 een speciaal keurmerk voor datingsites opgericht, het Keurmerk Veilig Daten. Bij de ontwikkeling van het keurmerk hebben de negen datingsites een jaar overlegd met elkaar en de Consumentenbond.
Consumentenbond datingsites Dateplaats.nl.
Starten met consumentenbond datingsites. Om het onderdeel Consumentenbond datingsites op te kunnen starten dien je je eerst geheel gratis in te schrijven. Inschrijven en daten bij Dateplaats.nl is echt volledig gratis, dus ook voor wat betreft Consumentenbond datingsites kun je gratis gebruik maken.
Dit zijn de meest voorkomende klachten over datingsites NRC.
Bezorgservice Onderbrekingsservice Verhuisservice Mijn gegevens Mijn abonnementen FAQ Digitaal Lezen Veelgestelde vragen Wachtwoord vergeten. Terug naar de krant Lijst. Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. Dit zijn de meest voorkomende klachten over datingsites. Anouk van Kampen. 16 februari 2015.
Beste Datingsites Vergelijken Top 10 maart 2019 1 Kennisplek.
In de vergelijker vind je succesvolle datingsites als Parship een van de duurdere opties, Relatieplanet, 50plusmatch en Elite Dating. Ook komen nieuwe datingsites in deze vergelijker terecht. De scores van Lexa en Pepper zijn wat hoger uitgevallen dan eigenlijk de bedoeling is. Zij willen nog wel eens nep-profielen plaatsen en zijn hierop veroordeeld door de Consumentenbond en Kassa.

Contacteer ons