Resultaten voor consumentenbond datingsites

 
consumentenbond datingsites
 
Lexa Review Nummer 1 op Klachtenkompas van de Consumentenbond.
Op de site Klachtenkompas.nl van de Consumentenbond staat Lexa op nummer 1 in de categorie Datingsites met 234 klachten, vrijwel allemaal over de automatische incasso's. Hiervan zijn er 161 klachten afgehandeld, 6 klachten zijn in behandeling en er zijn 67 klachten waar geen reacties van zijn.
Jouw privacy is goed gewaarborgd op populaire datingsites CustomerTalk.
De Nederlandse online dating-branche hebben in samenwerking met de Consumentenbond en Thuiswinkel.org dit keurmerk opgezet, om te zorgen dat datingsites er goede veiligheid, transparantie en klantenservice op na houden. Hieronder valt ook de bescherming tegen oplichters, bijvoorbeeld door het beveiligen van de verbinding.
Datingsite veroordeeld voor het plaatsen van nepprofielen bij concurrenten Ius Mentis.
7 januari 2015, 0816: AE 7287 Grappig 22 reacties. Datingsite Cupidos.nl is veroordeeld voor het plaatsen van nepprofielen op andere Nederlandse datingsites en daarvoor door een rechter op de vingers getikt, las ik bij Nu.nl. Drie concurrenten, een stichting en de Consumentenbond hadden een rechtszaak aangespannen nadat bleek dat de exploitanten van Cupidos op die sites accounts hadden aangemaakt om gebruikers naar dat Cupidos te lokken.
Beste datingsite.
Maak gratis een profiel aan. Relatieplanet bestaat al meer dan 17 jaar en was een van de eerste datingsites in Nederland. Sindsdien hebben we veel prijzen gewonnen, onderscheidingen gekregen en bewijzen onze liefdesverhalen dat Relatieplanet echt werkt. Maar waarom zijn we de beste datingsite?
Keurmerk Veilig Daten voor Datingsites DateVisie. Keurmerk Veilig Daten voor Datingsites DateVisie.
Om gebruikers wat meer duidelijkheid te bieden, hebben de grootste aanbieders van online dating in nauwe samenwerking met de Consumentenbond en Thuiswinkel.org met het keurmerk veilig daten krijgen de sites ook automatisch het keurmerk van Thuiswinkel.org een onafhankelijk platform opgezet dat datingsites toetst aan een uitgebreide lijst met voorwaarden.
Datingsites onduidelijk over kosten Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Datingsites onduidelijk over kosten. Print dit artikel. Wie zich inschrijft bij een datingsite moet vaak goed zoeken naar de abonnementsprijzen en voorwaarden. De Consumentenbond onderzocht tien online datingplatformen, drie daarvan gaven pas na registratie inzicht in de tarieven. Bij drie andere sites moeten consumenten goed zoeken naar de prijzen.
Start2Date onafhankelijke gids voor online dating.
Dan kun je dat hier invullen. geen speciale eisen christelijk hindoe alleenstaande ouders. Vergelijk betrouwbare datingsites. Actueel en persoonlijke tips. Bekend van radio en TV. Aanbevolen door Consumentenbond. Meer Start2Date in de pers. Start2Date: onafhankelijke gids voor online dating sinds 2004.
Top 3 Beste Datingsites van een Dating Expert 100 Dates.
De meeste mensen hebben namelijk geen succes op datingsites, en dat geldt al helemaal voor de mannen. Uit een onderzoek blijkt dat 97% van de mannen binnen enkele maanden stopt met internet dating omdat ze geen dates krijgen. Dus zijn al die rijtjes met de beste datingsites van mannen die bij de 3% horen er verstand van hebben?

Contacteer ons