Meer resultaten voor datingsites consumentenbond

 
datingsites consumentenbond
 
Datingsites consumentenbond Dateplaats.nl.
Starten met datingsites consumentenbond. Om het onderdeel Datingsites consumentenbond op te kunnen starten dien je je eerst geheel gratis in te schrijven. Inschrijven en daten bij Dateplaats.nl is echt volledig gratis, dus ook voor wat betreft Datingsites consumentenbond kun je gratis gebruik maken.
Welke datingsite is betrouwbaar en veilig? Datingsite Kiezen.
Dan kun je dit doorgeven aan de consumentenbond. Een klacht sturen naar de datingsite kan natuurlijk ook. Zij zullen in veel gevallen proberen om je te helpen. Privacy is voor veel gebruikers een belangrijk thema. Dat is niet onlogisch, want wellicht wil je niet dat anderen weten dat je op een datingsite staat of dat jouw persoonlijke gegevens voor commerciƫle doeleinden worden gebruikt. Gelukkig is er wat privacy betreft veel verbeterd. Bij bedrijven met een Keurmerk Veilig Daten kun je er vanuit gaan dat je te maken hebt met een partij die jouw privacy respecteert en geen misbruik zal maken van je gegevens. Wellicht vind je deze gerelateerde artikelen ook interessant.: De beste betaalde datingsites.
De Grote Online Datingtest RTL Nieuws.
Daarom heeft de Consumentenbond samen met grote datingsites het Keurmerk Veilig Daten in het leven geroepen. Ze hebben gezamenlijke afspraken gemaakt over veiligheid, betrouwbaarheid, transparantie en klantvriendelijkheid. Wil een datingsite in aanmerking komen voor het keurmerk, dan moeten ze bijvoorbeeld hun profielen op orde hebben, snel op klachten reageren en aangesloten zijn bij een onafhankelijke geschillencommissie.
Keurmerk Veilig Daten Goede, betrouwbare datingsites.
Bij de ontwikkeling van het keurmerk is uitvoerig overleg gevoerd met de Consumentenbond, in nauwe samenwerking met Thuiswinkel.org. Dit heeft geresulteerd in duidelijke regels waar datingsites aan moeten voldoen om toe te kunnen treden tot het Keurmerk Veilig Daten. De Stichting Keurmerk Veilig Daten is hiervan de onafhankelijke en deskundige toezichthouder.
Datingsites onduidelijk over kosten Nieuws Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Datingsites onduidelijk over kosten. Datingsites onduidelijk over kosten. Print dit artikel. Wie zich inschrijft bij een datingsite moet vaak goed zoeken naar de abonnementsprijzen en voorwaarden. De Consumentenbond onderzocht tien online datingplatformen, drie daarvan gaven pas na registratie inzicht in de tarieven.
Eindelijk een Keurmerk voor Veilig Daten! Dating-wijzer.nl.
Dat is hard nodig ook! Omdat er de afgelopen jaren veel datingsites zijn bijgekomen, is het vrij lastig om het kaf van het koren te scheiden. Met dit keurmerk wil de Consumentenbond oplichting zoveel mogelijk tegengaan. Datingsites die zich willen aansluiten moeten zich o.a.
Kassa Consumentenportal en elke zaterdagavond live op NPO 1.
De Consumentenbond concludeert naar aanleiding van het onderzoek naar deze tien datingsites dat ze niet duidelijk zijn over het stilzwijgend verlengen van het abonnement. Lees hier per datingsite een uitvoerige analyse: Relatieplanet, 50plusmatch, Parship, Paiq, Actief50, e-Matching, Lexa, Dating-50plus, Pepper en Vijftigplusdating.
Dit zijn de meest voorkomende klachten over datingsites NRC.
Terug naar de krant. Dit zijn de meest voorkomende klachten over datingsites. Anouk van Kampen. 16 februari 2015. Foto Jorien De Waard. Valentijn is voorbij. Weg met het smachtend uitkijken naar rozen en de stress om een date te vinden.

Contacteer ons