Zoeken naar datingsites consumentenbond

 
datingsites consumentenbond
 
Nieuwe privacywet door 2 van de 3 websites overtreden Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
De Consumentenbond onderzocht de sites naar aanleiding van de nieuwe privacywet: AVG Algemene Verordening Gegevensbescherming. Het onderzoek richtte zich met name op webwinkels, veel bezochte sites en sites die gevoelige informatie verwerken, zoals financiële sites, gezondheidssites en datingsites. De resultaten liegen er niet om: 78 sites plaatsen direct bij het openen marketing en/of advertentie cookies, meestal van de advertentienetwerken van Google en Facebook.
Eindelijk een Keurmerk voor Veilig Daten! Dating-wijzer.nl.
Bart Combée, directeur Consumentenbond is blij met het Keurmerk Veilig Daten: Dankzij dit nieuwe keurmerk kunnen consumenten meteen zien of een datingsite veilig en klantvriendelijk is. Datingsites die binnenkort als eerste het Keurmerk Veilig Daten uitgereikt zullen krijgen, zijn: Lexa, Relatieplanet, Pepper, PARSHIP, Match4me, e-Matching, Paiq, 50plusmatch en eDarling.
Kassa Consumentenportal en elke zaterdagavond live op NPO 1.
De Consumentenbond concludeert naar aanleiding van het onderzoek naar deze tien datingsites dat ze niet duidelijk zijn over het stilzwijgend verlengen van het abonnement. Lees hier per datingsite een uitvoerige analyse: Relatieplanet, 50plusmatch, Parship, Paiq, Actief50, e-Matching, Lexa, Dating-50plus, Pepper en Vijftigplusdating.
Kassa datingsites test Datingsites vergelijken.
Recente acties en artikelen. Pas op voor datingscam! Datingscam en misleiding op datingsites, dat is iets waarmee we niets te maken willen hebben uiteraard. Wij zien iedere dag meerdere scammers langskomen in de review die we doen voor onze datingsites Knuz.nl en Relatieklik.nl.
Welke datingsite is betrouwbaar en veilig? Datingsite Kiezen.
Dan kun je dit doorgeven aan de consumentenbond. Een klacht sturen naar de datingsite kan natuurlijk ook. Zij zullen in veel gevallen proberen om je te helpen. Privacy is voor veel gebruikers een belangrijk thema. Dat is niet onlogisch, want wellicht wil je niet dat anderen weten dat je op een datingsite staat of dat jouw persoonlijke gegevens voor commerciële doeleinden worden gebruikt. Gelukkig is er wat privacy betreft veel verbeterd. Bij bedrijven met een Keurmerk Veilig Daten kun je er vanuit gaan dat je te maken hebt met een partij die jouw privacy respecteert en geen misbruik zal maken van je gegevens. Wellicht vind je deze gerelateerde artikelen ook interessant.: De beste betaalde datingsites.
Datingssites schimmig over kosten en opzeggen. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
De Consumentenbond gaat de betreffende datingsites hier op aanspreken. Het volledige onderzoek is te lezen in de Consumentengids van december 2014 pdf; alleen voor leden. Zaterdag 29 november besteedt het VARA-programma Kassa aandacht aan online dating. Update 1 december 2014.
Dit zijn de meest voorkomende klachten over datingsites NRC.
Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. Dit zijn de meest voorkomende klachten over datingsites. Anouk van Kampen. 16 februari 2015. Foto Jorien De Waard. Valentijn is voorbij. Weg met het smachtend uitkijken naar rozen en de stress om een date te vinden.
Keurmerk Veilig Daten Goede, betrouwbare datingsites.
Bij de ontwikkeling van het keurmerk is uitvoerig overleg gevoerd met de Consumentenbond, in nauwe samenwerking met Thuiswinkel.org. Dit heeft geresulteerd in duidelijke regels waar datingsites aan moeten voldoen om toe te kunnen treden tot het Keurmerk Veilig Daten. De Stichting Keurmerk Veilig Daten is hiervan de onafhankelijke en deskundige toezichthouder.

Contacteer ons