Zoeken naar kassa datingsites

 
kassa datingsites
 
Kassa: Helft datingsites scoren onder de maat kijk je op npo.nl.
VARA 16 min. Datingsites worden steeds populairder en er is dan ook een wildgroei aan datingsites. Hoe betrouwbaar zijn ze, hoe zit het met de zoekprofielen en met privacy? Doen de sites wat ze beloven? Kassa onderzocht tien sites. Deel deze pagina.
VARA Kassa bestempelt Relatieplanet als beste datingsite Relatieplanet.nl.
Reden voor het televisieprogramma Kassa VARA om tien Nederlandse datingsites te onderzoeken. De conclusie: Relatieplanet komt samen met twee andere datingsites als beste uit de test. Relatieplanet krijgt de beoordeling GOED. De testers keken niet alleen naar de gebruiksvriendelijkheid van verschillende datingsites, maar ook zoekprofielen, matches en privacy werden beoordeeld.
KASSA: Veel datingsites scoren geen hoge ogen.
Consumentenprogramma KASSA: Veel datingsites scoren geen hoge ogen. Datingsites schieten als ware paddenstoelen uit de grond. Er komen er steeds meer en meer bij op de virtuele markt en dat is ook niet gek, want ons land telt maar liefst drie miljoen vrijgezellen.
Dating sites Betrouwbaar? Kassa.
Ik ben het er helemaal mee eens dat sites niet erg transparant zijn en dat je totaal geen idee hebt welke datingsite betrouwbaar is. Er is wel een prijs wat elk jaar wordt uitgereikt voor meest betrouwbare datingsite maar volgens mij doen lang niet alle sites daar aan mee. Wel las ik hier vandaag een artikel over betrouwbare datingsites.
Welkedatingsites.nl Alle datingsites in Nederland en Belgiƫ!
Een goede bron om te checken hoe een datingsite wordt getest is KASSA. Deze test jaarlijks datingsites per categorie en geeft een aanbeveling. Stuur jouw suggestie. Elke dag zijn wij druk bezig met het verzamelen van informatie over online datingsites.
Kassa test tien datingsites: welke zijn het beste?
De reden van deze indeling is met name gebaseerd op: hoe duidelijk is de datingsite, welke prijzen vragen ze, krijg je geen ongevraagde diensten nieuwsbrieven of een automatische verlenging van het lidmaatschap en het aantal leden dat zich op de datingsite bevindt. Bekijk hier het item van Kassa over datingsites terug duur 16.28 min.:
Kassa datingsites test Datingsites vergelijken.
Kassa datingsites test. E-matching, hbo en wo dating, hoger opgeleiden dating. Vorige week heeft het programma Kassa van de VARA een uitzending gedaan over datingsites. Zij onderzochten tien sites om uit te zoeken hoe betrouwbaar ze zijn, hoe het met de zoekprofielen zit en met de privacy.
TROS Radar onderzoek naar datingsites: de uitslag: 3 beste datingsites internetdaters.nl.
academici academisch Algemeen be2 Belgiƫ betalen contact date daten dating datingsite datingsites eerste date film flirt flirten geld handicap Hbo hogeropgeleid hogeropgeleiden homo Leeftijd lesbisch Lexa match4me niveau onderzoek openingszinnen Parship relatie RTL seks singles speed-daten speeddate take me out Turken tv tvprogramma Uiterlijk universiteit valentijnsdag versieren vreemdgaan.

Contacteer ons