Meer resultaten voor kassa datingsites

 
kassa datingsites
 
Kassa Consumentenportal en elke zaterdagavond live op NPO 1.
Helft datingsites scoren onder de maat. Zaterdag 29 november 2014. Datingsites worden steeds populairder en er is dan ook een wildgroei aan datingsites. Hoe betrouwbaar zijn ze, hoe zit het met de zoekprofielen en met privacy? Doen de sites wat ze beloven? Kassa onderzocht tien sites.
Tros Radar: beste datingsites YouTube.
Gepubliceerd op 20 apr. De tussentijdse resultaten van het grootste consumentenonderzoek naar Nederlandse datingsites ooit, gedaan door Tros Radar. Beste datingsites met gratis lidmaatschap.: Beste datingsites met betaald lidmaatschap.: Verkozen tot de slechtste site, in beide categorie├źn: Parship. Meer weergeven Minder weergeven.
Datingssites schimmig over kosten en opzeggen. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
De Consumentenbond gaat de betreffende datingsites hier op aanspreken. Het volledige onderzoek is te lezen in de Consumentengids van december 2014 pdf; alleen voor leden. Zaterdag 29 november besteedt het VARA-programma Kassa aandacht aan online dating. Update 1 december 2014.
Ouderen dating De datingsites voor oudere singles.
Onderzoek door Kassa. Nu al drie jaar geleden onderzocht het tv-programma Kassa de datingsites voor senioren. Deze werden getest door een groep senioren die zich ingeschreven en het gebruiksgemak beoordelen. De video over de test kun je bekijken op de site van Kassa.
Top 10 Beste Online Datingsites 2018 Daten.nl.
Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, want er zijn inmiddels zoveel verschillende datingsites dat het lastig is om de juiste keuze te maken. VARA Kassa deed daarom een onderzoek om de datingsites met elkaar te vergelijken. Winnaar Online Datingsite van het jaar 2018.
Je inschrijven op een Datingsite: Kun je je voorbereiden?
Kom je er niet uit, dan kan het geen kwaad eens te googelen op datingsites in combinatie met consumentenprogrammas als Tros Radar, Kassa of de consumentenbond. Zij hebben veel datingsites uitvoerig getest en kunnen wellicht met een beter oordeel komen dan jij zelf kan.
Homepage Theater de Willem.
Werken bij Theater De Willem? Is dit een functie voor jou? bekijk alle nieuwsberichten. blijf op de hoogte. Meld u aan voor onze nieuwsbrief. U hebt u ingeschreven voor de nieuwsbrief. Theater De Willem Van der Palmstraat 4 3351 HA Papendrecht.
Kassa datingsites test Dating Sites Vergelijken.
Kassa datingsites test. 4 december 2014. Vorige week heeft het programma Kassa van de VARA een uitzending gedaan over datingsites. Zij onderzochten tien sites om uit te zoeken hoe betrouwbaar ze zijn, hoe het met de zoekprofielen zit en met de privacy.

Contacteer ons